Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Crida Premianenca s'estrena al primer ple ordinari amb 10 preguntes al nou govern de CiU

crida_premiaencaL'estat de les platges, l'enllumenat públic, la deixadesa de l'asfalt d'alguns carrers i el funcionament de la Festa Major d'enguany són els temes que el nou grup municipal portarà al primer ple ordinari del nou mandat de CiU a Premià de Mar.
 
Avui al ple ordinari, la Crida Premianenca presentarà tres paquetsde precs i preguntes. El primer està relacionat ambl'estat actual i futur de les platges de Premià de Mar, adreçat a l'alcalde, Miquel Buch; el segon tracta sobre l'enllumenat públic i la deixadesa de l'asfalt d'alguns carrers, dirigit a Antoni Subirà, 4t tinent d’alcalde de territori i participació; i el tercer paquet és per aclarirtemes sobre el funcionament de la Festa Major 2011, exposat a Eloi Maristany, regidor decultura, festes i joventut.

20/07/2011 11:37 Política
Així, Crida Premianenca inicia les seves aportacions institucionals després de les passades eleccions del 22 de maig. Per altra banda, es treballarà per tal d'afavorir les vies comunicatives amb els premianencs, reforçant les ja existents, com el correu electrònic (cridapremianenca@gmail.com), o bé sumant-n'hi de noves, com el contacte telefònic a través del número 610183969.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid