Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El veïnat de Badia ocupa per segona nit consecutiva el CAP

Després d'una multitudinària manifestació, el veïnat de Badia ocupa per segona nit consecutiva el Centre d'Atenció Primària (CAP). A més a més es fa una crida a participar en la manifestació d'aquesta tarda a Barcelona contra les retallades i convoca  a esperar al representat de Salud de la Generalitat, en una asseguda pacífica, el dia 25 a les 18h a el auditori de Badia del Vallès.

Després d'una nova multitudinària manifestació contra les retallades sanitàries, el veïnat de Badia del Vallès va decidir en assemblea seguir amb l'ocupació nocturna del CAP per evitar el tancament del servei d'urgència.El tancament d'aquest servei suposa deixar sense atenció mèdica d'urgències a un volum de població de 40.000 persones entre les 24:00h i les 8:00h.

20/07/2011 12:23 Drets i Llibertats
Qualsevol persona que necessiti atenció mèdica durant aquestes hores haurà de dirigir-se a l'hospital Taulí, al CAP de Ripollet, o al CAP Sant Felix, ja de per si mateix saturat.
 
Els veïnat del municipi ja fa setmanes que es queixen. Les protestes surgeixen del moviment 15M i van començar el passat dia 13 de juliol, amb la primera manifestació, que va aconseguir que el centre tanqui les seves portes a la mitjanit, en comptes de fer-ho a les vuit del vespre, tal com estava previst. Dilluns, es van repetir les accions, que van culminar amb l’assistència massiva de veïns al Centre d’Atenció Primària. A les dotze, quan el metge va marxar, van impedir el tancament de l’edifici i van passar tota la nit allà. Ahir a la tarda es va repetir la manifestació i es va ocupar de nou el CAP.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid