Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Consell Comarcal del Garraf es constitueix amb tres representants de la CUP

Els tres consellers comarcals de la CUP al Garraf van prendre possessió divendres passat en l'acte de constitució del Consell Comarcal que es va celebrar a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú.

Dos regidors de la CUP a Vilanova i un d'UM9 portaran la veu de la CUP -que té representació a Vilanova, Sitges i com a UM9 a Sant Pere de Ribes- al Consell Comarcal per "dibuixar entre tots les nostres carreteres, els nostres hospitals, els nostres centres de formació, de creació i de consum cultural", segons va dir Joan Garriga, regidor d'UM9 i conseller comarcal, en el seu discurs.

27/07/2011 16:25 Política

El candidat del PSC Juan Luís Ruíz va ser investit president del Consell Comarcal amb els vots a favor del PSC i ICV. Els 3 consellers comarcals del grup CUP-UM9 va votar en blanc en no presentar candidat.

Garriga va apostar per "participar i treballar en aquest marc polític comarcal amb l’ànim de poder donar resposta a tot un seguit de problemes que necessàriament reclamen una veu comarcal". En aquest sentit, va afirmar que "venim al Consell Comarcal a treballar pel país des de la comarca".

Garriga va recalcar que "tot i ser una força municipalista, hem parlat sempre de comarca, vegueria i territori" i va assenyalar que "som conscients de la nostra limitada capacitat dins del Consell Comarcal, però no ens fa por la feina, i el Consell Comarcal no és l’única eina per a treballar pel Garraf, la Vegueria i el nostre país". "Venim amb voluntat d’intervenir, condicionar i sobretot a transformar la política comarcal", va afirmar. Garriga va etzibar que l'ens supramunicipal és vist "com una menjadora pels polítics i no com una institució al servei dels ciutadans i ciutadanes de la comarca amb aires de proximitat i obert a tothom".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid