Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Josep Manel Ximenis de la CUP investit alcalde d'Arenys de Munt

ximenis-arenysdemunt-250
“seguirem apostant per un govern independentista amb un pacte a 3, hem de seguir parlant. Volem que ERC estigui en el govern, no volem tancar les portes” ha manifestat Ximenis. 
 
El candidat de la CUP d'Arenys i impulsor de la primera consulta independentista de Catalunya, Josep Manel Ximenis, ha rebut avui el suport de CiU per aconseguir la majoria a l'Ajuntament i s'ha convertit en nou alcalde d'Arenys de Munt. Els regidors del nou govern municipal d'Arenys de Munt han promès el càrrec per imperatiu legal i sense renunciar a lluitar per les llibertats nacionals del poble català.

11/06/2011 18:20 Política

“Creiem en la política com una mà estesa que respecti a tothom”, ha destacat en el seu discurs Josep Manel Ximenis, qui s'ha marcat com a objectiu “fer que la gent pugui participar de les decisions polítiques, hem de fer que els veïns també prenguin decisions”.

Recordem que durant la darrera setmana, la CUP d'Arenys havia reiterat  la seva voluntat d'aconseguir un govern amb ERC i CiU, ja que considerava que representa el sentit més majoritari de les eleccions del dia 22 i que donova continuïtat a l'èxit de la Consulta Independentista del 13S. Tenint en compte, que la ciutadania havia propulsat a la CUP a ser la llista més votada, multiplicant per 4 el seu nombre de regidors i atorgant-li la responsabilitat d'encapçalar el proper govern.
 
Per a la CUP,  els reptes per afrontar els propers 4 anys, per reorganitzar l'ajuntament i sortir de la crisi, "requereixen d'un govern fort entre aquestes tres formacions. I, en aquest govern, ningú no entendria l'absència ni d'ERC ni de CiU. Nosaltres tampoc", afirma la formació. És per això que “seguirem apostant per un govern independentista amb un pacte a 3, hem de seguir parlant. Volem que ERC estigui en el govern, no volem tancar les portes” ha manifestat Ximenis.
 
Segon la CUP "es l'hora de pensar responsablement en clau de poble, sense exclusions, sumant esforços i voluntats, amb una bona dosi de generositat i sense protagonismes, aconseguint una unitat d'acció en benefici de la totalitat del poble"
 

Per saber-ne més:

La CUP d'Arenys de Munt vol ERC al govern municipal 

La CUP d'Arenys de Munt és la llista més votada i assoleix 4 regidories 

Ximenis

Josep Manel Ximenis, cap de llista de la CUP a l'Ajuntament d'Arenys de Munt 

Luard Silvestre serà el nou regidor de la CUP a Vilassar de Mar 

Crida Premianenca amb 1.074 vots assoleix dues regidories a l’Ajuntament de Premià de Mar 

La CUP d'Argentona es queda a 4 vots del segon regidor 

La CUP, una veu independentista, d'esquerres i antifeixista   Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

La CUP amb 11 regidors al Maresme obté un representant al Consell Comarcal

Totes les notícies sobre el 22-M

 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M 
 

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid