Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Ecologistes en Acció" i Greenpeace exigeixen el tancament d'Ascó després de la fuita d'aigua

"Ecologistes en Acció" i Greepeace exigeixen el tancament definitiu de la central nuclear d'Ascó després d'haver-se sabut la fuita d'uns 25.000 litres d'aigua contaminada a l'interior de la planta i a 14 treballadors se'ls mullés el calçat.
 
Els ecologistes han reiterat la seva petició de tancament immediat de la central i que no es renovi la llicència d'explotació al seu venciment, que es produeix a final d'any per als dos grups.

01/05/2011 12:32 Territori
L'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs, titular de la central nuclear Ascó, va notificar aquest dijous al Consejo de Seguridad Nuclear que, estant la central en parada per recàrrega des del passat 19 de març, durant el calibratge d'un dels quatre canals de la recirculació semiautomàtica des dels embornals de l'edifici de contenció, es va produir l'obertura no desitjada d'una vàlvula motoritzada d'aïllament dels embornals.
 
Com a resultat de l'abocament d'aigua, es va mullar el calçat de 14 treballadors que estaven a la zona. Ara bés, des de l'Associació Nuclear-Vandellòs s'ha asegura que al treballadors no se'ls ha detectat nivells radiològics.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid