Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Apareix el Lipdub per la llengua catalana

Avui s'ha fet públic el Lipdub per la llengua, un projecte que ha estat una iniciativa organitzada per la Plataforma per la Llengua i un total de 23 entitats de persones nouvingudes amb l'objectiu de reivindicar, d'una manera lúdica i original, el paper de la llengua catalana com a eina d'inclusió dels nous catalans i el paper de llengua comuna que exerceix el català, cohesionadora, integradora i agermanadora entre els habitants dels territoris de parla catalana.
 
Aquest nou Lipdub, que s'afegeix a diversos vídeos com el del rècord de Vic a favor de la independència, ha comptat amb la partipació de més de 1500 persones, entre les quals actors i personalitats com en Joel Joan, Quim Masferrer, dels Teatre de Guerrilla o el periodista Xavier Graset.

28/04/2011 23:36 Llengua

{youtube}kWm0gqsjuoI&feature{/youtube}
 
La gravació d'aquest Lipdub es va realitzar en dues fases els dies 15 i 16 d'abril. Aquest vídeo reivindicatiu s'ha pogut portar a terme gràcies a la participació de prop de 1.500 persones i també de moltes cares conegudes com ara l'actor i director Joel Joan, els actors i actrius Quim Masferrer, dels Teatre de Guerrilla, Jordi Martínez i Lina Forero (el Paco i la Ruth de la sèrie Ventdelplà), Estel Solé (que interpreta el personatge de la Marina a La Riera), el periodista Xavier Graset, el grup juvenil Macedònia, que a més va crear la coreografia, la cantant Núria Feliu, el periodista Carles Prats, o el cantant i gastrònom Pere Tàpies, entre molts altres.
 
 
 
 
Dues-centes persones partipen en el lipdub "Puigpunyent i Galilea m'agraden" 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid