Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestacions arreu del país en protesta dels nombrosos casos de maltractaments als animals

Divendres passat, a diverses poblacions del país es van fer concentracions per protestar enèrgicament contra el maltractament als animals. La convocatòria sorgida quasi espontàniament com a mostra de repulsa per les imatges  d'un vídeo on es torturava un cadell, Schnauzi.

A la ciutat de València es van aplegar un miler de persones, 700 a Barcelona, centenars a Alacant, 200 a Figueres, un centenar a Eivissa i també van haver protestes a Girona, Lleida, Tarragona, Mallorca i Menorca. Tot i l'èxit de les mobilitzacions, la Plataforma Iniciativa Animalista fa un seguit de reflexions a l'entorn de les protestes.

27/03/2011 20:23 Drets i Llibertats

Aquestes manifestacions també es van dur a terme simultàneament a diverses ciutats espanyoles i d'altres nacionalitats de le península. Cal destacar que la convocatòria de les concentracions es van fer majoritàriament a través de facebook i el boca-orella.

València

 

 

Figures

{youtube}j1d68Ekhiy8{/youtube} 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid