Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP fa ús de l'enginy i omple la xarxa de vídeos

En l'acte de presentació de la llista electoral, la CUP de Berga va donar el tret de sortida a la precampanya presentant un parell de vídeos on resumia la feina feina durant els quatre anys que la formació ha disposat de dos regidors a l'Ajuntament.

I és que en plena ebullició de les xarxes socials i sense malgastar quantitats ingents de recursos -cosa que diferencia aquesta formació de les altres-, la CUP ha assentat un precedent esdevenint un exemple de com es crea una precampanya enginyosa ment 2.0 en què els vídeos esdevenen una bona manera de fer circular el projecte de la CUP per la xarxa.

12/03/2011 10:56 Comunicació

La CUP de Berga presentava així tota la feina feta durant aquests quatre anys en un vídeo que donar el tret de sortida a la precampanya sota el lema "Feina!", un lema que ja han copiat totes les formacions polítiques de Berga, que ara s'afanyen a treure la paraula "feina" a tot el material que produeixen.

La CUP de Manresa i la CUP de Vic han pujat al carro i aquest divendres han presentat un vídeo repàs de la feina feta durant aquests quatre anys en què han disposat d'un i dos regidors a l'Ajuntament respectivament.

També la CUP de Vilafranca ha fet públic un vídeo coincidint amb l'Assemblea General que va celebrar en què es presenta com l'alternativa d'esquerres a l'Ajuntament.

De la seva banda, la CUP de Badalona ha elaborat un vídeo molt creatiu en què a partir de l'eufòria creada arran del famós vídeo cerveser del #quetenim es presenta com l'única alternativa capaç d'aconseguir una ciutat participativa ("Sabeu què tenim? Ganes de fer-ho possible") i de la xenofòbia i el feixisme en una ciutat especialment tacada per aquesta xacra.

I la CUP de Blanes va ser de les primeres assemblees a penjar un vídeo ben dinàmic en què presenta els cavalls de batalla que guien l'actuació de la formació a la ciutat. D'altra banda, la CUP de Sitges anunciava a través d'un vídeo ben creatiu penjat a Youtube que es presenta a les eleccions municipals, cosa que també ha fet la CUP de Subirats, que es presenta per primera vegada.

En definitiva, una línia comunicativa plantejada obertament com a estratègia per la CUP de Banyoles que està lligada a valors propugnats per la formació, com el de la transparència i la participació.

 

 

{youtube}e4aYdssVw3M{/youtube}

{youtube}bxMLNo5DL5M{/youtube}

{youtube}r6IA5NRtwvM{/youtube}

{vimeo}20466344{/vimeo}

{youtube}Nn2F3PPNsfo{/youtube}

{youtube}gF-ofqH3dZg{/youtube}

{youtube}yFgO-bCFdok{/youtube}

{vimeo}20718773{/vimeo}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid