Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Reis Mags també porten carbó a la Garrotxa

Maulets ha aconseguit que la Garrotxa també sigui una de les comarques escollides pels Reis Mags per repartir-hi carbó a tots aquells qui s'hagin portat malament. En concret, els Reis van passar pel Consell Comarcal i els ajuntaments d'Olot, Montagut i Oix, Sant Jaume de Llierca i Castellfollit de la Roca, on hi van deixar uns bons sacs de carbó.

Acompanyats de membres de Maules, els Reis d'Orient van repartir carbó a l'Ajuntament d'Olot per la discriminació que pateixen algunes entitats transformadores de la ciutat, les polítques de rehabilitació del nucli antic d'Olot i la voluntat manifesta de privatització de la gestió d'espais públics. 

07/01/2011 06:51 Drets i Llibertats
carbo1A l'Ajuntament de Castellefollit li van portar carbó per les males gestions amb el diner públic i a Montagut i Oix en van dur per a l'alcalde. Com que l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca no estava obert, els Reis van deixar el carbó a l'entrada amb motiu de la planta de triatge que el consistori vol instal·lar a la població.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid