Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El col·lectiu Emma recorda al "Financial Times" que l’espoli fiscal català és de 20.000€ a l’any

Resposta del Col·lectiu Emma al Financial Times arran el seu article “Zapatero warns on regional spending”.

En aquesta resposta recorden al Financial Times que les Comunitats Autonòmiques gestionen al voltant de la meitat de la despesa pública espanyola i representen el 2% del dèficit públic, mentre que el dèficit de l’estat representa el 9%; que algunes regions són molt més eficients que altres.

17/01/2011 23:43 Comunicació

Com ho demostra el baix número de funcionaris a Catalunya comparada amb altres regions; que el sistema autonòmic espanyol no incentiva mesures de responsabilitat fiscal, i que regions com Catalunya que són contribuïdores netes al sistema no tenen res a dir sobre com es gasten els diners; i que el deute català se situa al voltant dels 40.000€ milions, mentre que l’espoli fiscal català és de 20.000€ a l’any.

A més a més, el col·lectiu remarca que el President Aznar va afirmar que el sistema autonòmic espanyol no és viable, però "no va explicar com una recentralització faria viable Espanya.  El que és segur és que Catalunya és viable, especialment si no ha de mantenir tot un sistema que a més li va a la contra".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid