Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concorregut i emotiu homenatge a Aurora Picornell i les roges del Molinar

Aquesta tarda al Parc de Son Tarrés, una cinquantena de persones han assistit a l'homenatge a Aurora Picornell. L'Assemblea de Joves del Molinar (AJM) havia organitzat l'acte
 
L'homenatge ha consistit en una xerrada a càrrec de l'historiador Antoni Trobat que ha explicat el context polític i social d'aquell temps. Després el poeta Joan Alfons Marí ha recitat versos dels seus llibres "la Terra encesa" i "haikus de combat".
 

 

08/01/2011 21:22 Drets i Llibertats
També s'ha llegit un manifest  de l'Assemblea de Joves del Molinar on s'ha encoratjat a l'organització ciutadana per fer front a les retallades socials que patim, agafant com exemple la lluita emprenedora d'Aurora i les roges. Com a cloenda, els Xeremiers Pau i Càndid han interpretat 'la Muixeranga'.
 
L'Assemblea de Joves del Molinar ha organitzat aquest acte per recordar aquestes víctimes del feixisme i fer una mirada al futur, recollint el seu exemple i missatge per construir una societat més justa i igualitària, on els drets de les persones i els pobles passin per damunt els interessos econòmics especulatius.
 
Els Joves del Molinar valoren molt positivament l'afluència de gent a aquest acte, i recorden  que l'any vinent repetiran l'acte d'homenatge, remarcant que es compliran 75 anys de l'assassinat d'Aurora i 100 del seu naixement.
 
picornell3

 
Per saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid