Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Veïns de Zarra passaran una altre nit acampats davant el Palau de la Generalitat de València

Els membres de la plataforma contra la instal·lació del Magatzem Temporal Centralitzat (MTC) de residus nuclears a Zarra passaran un altre nit acampats davant del Palau de la Generalitat en espera que el president del Consell, Francisco Camps, es posicioni contra del cementeri.

Ahir a la tarde, la secretària autonòmica de Medi ambient, María Angeles Ureña, els hi va transmetre que el Consell "no va a retirar" el recurs al PAI que impediria, segons l'entitat, situar en aquesta localitat el MTC. De moment, els membres de la Plataforma han decidit mantenir les protestes, però aquest migdia decidiran si continuen o desconvoquen amb l'objectiu "de guardar forces".

05/11/2010 02:20 Territori

Per la seva banda, la Conselleria de Medi ambient va apuntar en un comunicat de premsa que durant la reunió la secretària autonòmica havia reiterat la "absoluta" oposició del Govern valencià a la instal·lació a Zarra del MTC.

Tot i així, la Plataforma continua sense saber-ne res de Camps, ja que li demanen que manifesti públicament la seva oposició

Per saber-ne més

Membres de la Plataforma contra el Cementeri nuclear a Zarra continuen concentrats a València 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid