Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació del llibre "Toni Roig, un trobador del segle XXI "

A les 21.00 hores hi haurà el concert Glosa Musicada, a càrrec de Pere Joan Martorell, Mateu Xurí i Manel Martorell.

Aquest vespre al Teatre Mar i Terra de Palma, hi haurà la presentació del llibre "Toni Roig, un trobador del segle XXI" (biografia i procés vital-musical), de Manel Martorell. L'acte comptarà  amb  la intervenció de  Biel Majoral autor del pròleg i Manel Martorell, autor del llibre.

 

22/11/2010 19:47 Cultura
Aquest treball d’investigació pretén demostrar com mitjançant la música tradicional, una persona pot arribar a ser un símbol; com a través de la cançó, amb missatge es poden moure consciències i enfortir ideologies.
 
Toni Roig i Sierra, músic i cantautor esdevingué un trobador del segle XXI, en tant que, al llarg de la seva trajectòria musical, evolucionà cap a un tipus de cançó amb lletres compromeses, crítiques i provocadores alhora, resultants del procés creatiu, iniciat al cançoner popular, per finalment acabar amb composicions on fusionà la música clàssica i el cant coral amb la música d’arrel tradicional. Presentarà l'acte Miquel Carbonell membre del grup Al-Mayurqa i amic de Toni Roig.
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid