Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets tenyeix de vermell les fonts de Reus en memòria de les dones mortes

Per recordar totes les dones mortes a mans dels seus agressors, les fonts de Reus van aparèixer aquest dijous tenyides de vermell. Maulets va fer aquesta acció per denunciar tots els tipus de violència masclista que pateix la societat i fent una crida a destruir-les.

En aquest sentit, Maulets condemna la violència imposada pel masclisme imperant, com és la de caràcter laboral, de rols socials, estètics, etc.

26/11/2010 03:55 Gènere

Maulets Baix Camp remarca que la violència de gènere va més enllà de les morts. En aquest sentit, recorda que pesisteix una concepció social del gènere basada en el sexisme que fa que les dones cobrin menys per una mateixa feina o que provoca que les dones hagin de seguir un model estètic antinatural. "No són més que l'expressió d'un sexisme que segueix imperant dins la societat actual", afirma Maulets, que és conscient que cap acció simbòlica acabarà amb el masclisme sinó que "cal molta pedagogia en tots els aspectes de la vida de tota persona, des dels més petits fins als més grans". 

25-N: Dia Internacional contra la violència masclista

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid