Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets denuncia la discriminació de les dones amb una representació a València

Coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència Masclista, Maulets ha realitzat a València una representació per denunciar la discriminació i criminalització de les dones per part de l'Església Catòlica. 

Diversos membres de Maulets han representat a la Plaça Mare de Déu dels Desamparat diferents situacions que encara es veuen en la nostra societat i que són mostres de l’assetjament que pateixen les dones "per part d’aquest òrgan conservador que, a hores d’ara, continua sent l’estament amb més poder dins de l’Estat Espanyol".

25/11/2010 14:31 Gènere

mauletsvalenciaQuatre dones amb caretes blanques i veus silenciades representaven la criminalització de les dones que trien una opció sexual diferent a l’establerta, de les que decideixen ser mare soltera i d’aquelles que creuen que encara no és el moment per ser-ho, així com les que estem senyalades per gaudir el sexe i entendre’l més enllà de la reproducció.

Alhora, s’ha llegit un fragment relacionat amb cada cas representat i en acabat les dones han anat caient davant la mirada atenta de les vianants que allà es trobaven. Amb aquesta escenificació, acompanyada d’un text explicatiu repartit, Maulets ha volgut consciencia la gent de la importància d’aquesta diada, convidant-la a participar de la manifestació que començarà aquesta vesprada a les 19.30h des dels jardins del Parterre.

25-N: Dia Internacional contra la violència masclista

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid