Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Alternativa d’Esquerres per Badia vota en contra de les ordenances fiscals del 2011

Denuncien la falta de paraula de l’equip de govern del PSC en referència als mecanismes de participació de ciutadans i oposició.
 
L’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB) ha votat en contra de les ordenances fiscals 2011 denunciant la falta de paraula de l’equip de govern del PSC impossibilitant unes ordenances fiscals i uns pressupostos participatius. Segons l’AEB, el procés d’elaboració de les línies generals de les ordenances fiscals amb l’oposició ha de començar al mes de gener i no amb un correu electrònic pocs dies abans de la seva aprovació com ha estat el cas.

29/10/2010 01:16 Política
“L’alcaldessa i el seu equip parlen de participació de forma tan vaga i difusa que mai no es concreta en res. És per això que  l'AEB es nega a participar en el procés d’elaboració dels pressupostos 2011 ja que el procediment ha estat exactament el mateix. Volen pressupostos participatius, ja van presentar la  proposta al respecte.
 
L’AEB sempre ha dit que, arran del conveni de finançament que la resta de partits del consistori va signar amb la Generalitat, "el nostre finançament és insuficient. Això ens condemna a ser un poble amb serveis de segona i no podem ni volem ser còmplices d’aquesta situació. Aquest conveni s’ha de negociar de nou a l’alça per a ser just amb els ciutadans de Badia, i el procés d’elaboració del pressupost ha de comptar amb la possibilitat que la ciutadania participi”.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid