Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Èxit organitzatiu i participatiu a l'Aplec dels Ports

Durant els dies 22, 23, 24 i 25 de juliol es va viure a Vilafranca (els Ports) un dels esdeveniments més importants de l’estiu, l’Aplec dels Ports, que enguany arribava a la 32a edició.
Els assistents a l’Aplec van poder gaudir de quatre dies farcits d’activitats culturals i bona música. Entre les actuacions musicals que s’hi van poder veure, hi hagué Pepet i Marieta, La Troba Kung Fú, Orxata Sound System –que va posar el seu segell “electroaborigen” a l’eixida del sol del dissabte–, Opció K-95, els saragossans Mallacán i la Pegatina. El diumenge 25, davant una plaça plena a vessar, Cesk Freixas i Pau Alabajos posaren una banda sonora excepcional a tota l’emoció acumulada durant el cap de setmana.

03/08/2010 11:48 Cultura
El dissabte 24 a les onze del matí un dels carrers de Vilafranca acollí l’anomenat Espai obert de comunicació, en què diferents col·lectius i entitats van poder muntar paradetes i mostrar els seus respectius missatges i demandes a tota la gent que s’hi anava passejant. L’EIP participà activament en aquest mercat alternatiu amb el repartiment de pamflets i adhesius, i amb la venda de samarretes i altre tipus de material.
 
Una de les claus de l’èxit de l’Aplec dels Ports va ser el bon ambient que s’hi podia respirar, resultat de la convivència enriquidora dels vilafranquins, tant joves com grans, amb la resta dels assistents vinguts d’arreu dels Països Catalans. Un bon ambien combinat amb una bona organització i un marc paisatgístic tan especial com el dels Ports va fer la resta.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid