Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Rimaia anuncia que tornarà a obrir les portes "ben aviat"

Tres desallotjaments i La Rimaia no defalleix. "Un desallotjament, una altra okupació", afirmen, ja que no es pensen deixar atrapar "per la lògica de la repressió".

Aquest divendres La Rimaia ha organitzat una caminada popular que sortirà del mercat de Sant Antoni a les set del vespre per trobar-se amb totes aquelles persones i col·lectius "que han estat amb nosaltres trencant amb la seva solidaritat la inqüestionable pau social que ens volen imposar". "La vostra companyia ha sigut la millor resposta", afirmen.

20/07/2010 23:59 Drets i Llibertats

"Ben aviat", asseveren, hi tornarà a haver universitat lliure i alliberada, malgrat la persecució. "Perquè no ens deixarem atrapar per la lògica de la repressió, perquè volem seguir elegint poder marcar els nostres propis ritmes", assenyalen, i asseguren que els projectes d'aprenentatge autogestionats "ens fan més forts davant d'un capitalisme que converteix en desert tot allò que toca".

Així els van trobar, deserts, els 29 pisos que es van okupar en resposta al desallotjament de la Rimaia. "En la seva carrera cap al "pelotazo" perfecte, la màfia immobiliària d´aquesta ciuat ha perdut qualsevol mena de raó social", alerten, i en aquest sentit remarquen, tal com ha evidenciat la CUP de Barcelona, que hi ha 80.000 habitatges buits a la ciutat.

"Ells multipliquen les seves rendes trepitjant les vides de milers de persones, emparats en les connexions entre nissagues familiars", manifesten, argumentant que "s'oculten a les seves mansions i urbanitzacions de luxe". Ara bé, "estem cada cop més a prop", adverteixen. "La ràbia segueix creixent en nosaltres. I és que això no té remei, nosaltres o ells!", exclamen.

Per saber-ne més:

Dos dies després, tornen a desallotjar la Rimaia 

 

Els manifestants de La Rimaia ocupen un altre edifici a Gran Via 

La CUP de Barcelona s'oposa "frontalment" al desallotjament de la Universitat Lliure La Rimaia 

Concentració contra el desallotjament de la Rimaia 

Festival solidari amb La Rimaia a la Gran Via de Barcelona per aturar el desallotjament

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid