Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dos dies després, tornen a desallotjar la Rimaia

Dos dies després que la Universitat Lliure La Rimaia patís un desallotjament per part dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra i s'instal·lés a un altre edifici, aquest divendres han estat expulsats de la nova seu.
 
A les sis de la matinada s'han presentat els Mossos d'Esquadra i han desallotjat la Rimaia, que aquest dimecres a la nit es va instal·lar a la Gran Via número 454 després d'una concentració de rebuig al desallotjament que havien patit al matí. Els Mossos han desallotjament ràpidament i amb agressions el nou edifici.
 

16/07/2010 16:35 Drets i Llibertats
Rimaia6web Rimaia6web
Segons ha informat La Rimaia, al desallotjament d'avui hi ha hagut dues persones detingudes que se sumen a les nou que ja van ser detingudes dimecres i que han estat sotmeses a un judici de faltes. Set d'aquests nou van sortir en llibertat ahir mentre que les dues detingudes avui divendres han passat a disposició judicial.

Per saber-ne més:

Els manifestants de La Rimaia ocupen un altre edifici a Gran Via 

La CUP de Barcelona s'oposa "frontalment" al desallotjament de la Universitat Lliure La Rimaia 

Concentració contra el desallotjament de la Rimaia 

Festival solidari amb La Rimaia a la Gran Via de Barcelona per aturar el desallotjament

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid