Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge a Ovidi Montllor a Alcoi

Mitjançant el Col·lectiu de Músics en Valencià  Ovidi Montllor s'ha organitzat per a aquest dissabte, al saló d’actes de l’Institut Pare Vitòria d’Alcoi (Avinguda d’Elx 15) l'actuació de 15 grups, "un per cada any de 'vacances'" del cantautor alcoià. Quan es compleixen 15 anys de la seua mort, el col·lectiu de músics al que el cantautor dóna nom, li oferix un concert a Alcoi. "Va ser arran de la situació d’arraconament que patíem en aquell moment, tant de les institucions públiques com dels mitjans de comunicació públics" que van nàixer com a col·lectiu, comenten en nota de premsa, una "situació que continua a dia de hui" afegixen.

25/06/2010 19:29 Cultura

"Ens ficàrem aquest nom com a homenatge al Cantautor d’Alcoi, i ara, 15 anys després de les “vacances” de l’Ovidi hem preparat un homenatge per a recordar-lo al seu propi poble".

Entre les 18:00 i les 21:00 hores es podran vore les actuacions de: Arthur Caravan (substituint al cartell a Quico Pi De La Serra que finalment no podrà actuar), Miquel Pujadó (que des de Catalunya han volgut estar expressament en l'homenatge), Al Tall, Andreu Valor, Autòmats, Batà, Carles Enguix, Hugo Mas, Inòpia, Naia, Owix, Rafa Xambó, Verdcel, Xavier Morant i Xitxarra Railway.

A més a més, contaran amb la col·laboració de l’Associació Estellesiana Rodonors Invictes, de Benicarló, que vindrà a recitar poemes musicats d’Estellés. També es projectaran vídeos realitzats per Octavi Masià, que està preparant un projecte biogràfic de llargmetratge al voltant de la figura d’Ovidi. Amb un aforament de 300 persones, s'ha ficat una entrada de 5 euros, destinada a sufragar les despeses de la nit, ja que els músics venen de forma desinteressada.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid