Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El GOB lliura al Govern 13.409 signatures a favor de Son Bosc

Les signatures han estat recollides a través de la plana de Son Bosc a la web del GOB  també mitjançant la taula de recollida de signatures a prop de l’entrada del Parc Natural de s’Albufera de Mallorca.
El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) va lliurar ahir al President del Govern, al Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, i a la Consellera de Turisme i Treball un disc compacte amb 13.409 escrits de suport a la protecció definitiva de Son Bosc.

29/06/2010 19:23 Territori
Amb la intenció d'incorporant-lo al Parc Natural de s’Albufera i evitant la seva transformació en un altre camp de golf.
 
Amb aquestes signatures des del GOB volem instar el Govern a consolidar urgentment la protecció de Son Bosc. Recordem que el Govern va iniciar el mes de febrer un procediment d’elaboració de Pla d’Ordenació de Recursos Naturals (PORN) que planteja incorporar Son Bosc al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca. Però el mes d’abril el Parlament, amb els vots de PP i UM acordà iniciar la tramitació d’una llei que anul·larà el procediment de protecció i considerarà “d’interès autonòmic” el projecte de camp de golf.
 
Davant aquesta possibilitat, i el perill que tot Son Bosc sigui arrasat a partir de l’agost, és imprescindible que el Govern prepari urgentment mesures de protecció complementàries. Recordem que igualment la comissió de Medi Ambient del Congrés dels Diputats va instar el Govern central a adoptar les mesures necessàries per dotar Son Bosc amb protecció efectiva,segons informa Tribuna Mallorca.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid