Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien abocaments incontrolats d'amiant a Castellar de Vallès

Després d’estar gairebé un any aturades, degut a la fallida econòmica dels anteriors promotors, les obres d’urbanització del Polígon industrial de Can Bages a Castellar del Vallès es fan ara sota el patrocini de Caixa Terrassa.

En l’etapa anterior de les obres, l'organització Altraveu Per Castellar i la Plataforma Aturem Can Bages van fer nombroses denúncies per abocaments incontrolats de fibrociment (uralita) amb un alt contingut d'amiant. Amb els nous promotors les coses no han canviat, asseguren les dues entitats i es segueixen produint aquests abocaments sense control.

02/06/2010 01:14 Territori

Segons la legislació el tractament del fibrociment, amb components molt perillosos per la salut humana, hauria de fer-se per empreses especialitzades.

És per això que denunciem la irresponsabilitat dels actuals promotors i constructors així com la manca de control per part de l’administració en la gestió de residus perillosos originats per les obres d’urbanització del polígon industrial de Can Bages.

Les dues entitats també manifesten que les obres d’aquest polígon s’estan duent a terme sense que mai s’hagi fet un estudi d’impacte ambiental.

Per saber-ne més:

Manifestació per aturar la destrucció de Can Bages al Vallès 

Oposició al polígon industrial de Can Bages al Vallès Occidental 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid