Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets de la Garrotxa valora positivament la consulta però critica la junta de la plataforma

Considera que la Junta de"La Garrotxa Decideix" no ha estat a l'alçada de l'exercici de democràcia que s'ha dut a terme tots aquestes mesos.
En primer lloc, Maulets de la Garrotxa felicita al conjunt de la població garrotxina per l'acte de democràcia que ha realitzat des del 13 de desembre -data en que les consultes per la independència de la nació catalana van arribar a la comarca-.
 

30/04/2010 01:12 Política
En segon lloc, Maulets manifesta el seu desacord en els canvis que ha sofert la consulta d'Olot respecte la resta de consultes que ha dut a terme "La Garrotxa Decideix". "No compartim ni en la forma, ni en el fons els canvis de pregunta, manifest i iconografia que utilitza "La Garrotxa Decideix" i  que no van ser consultades a les 116 entitats adherides. En aquest cas, creiem que la Junta de"La Garrotxa Decideix" no ha estat a l'altura de l'exercici de democràcia que hem dut a terme tots aquestes mesos", apunta l'organització juvenil.
 
El comunicat finalitza animant a tots els garrotxins a seguir treballant per la independència dels Països Catalans, ja que creiem que la consecució dels nostres objectius no vindran només per referèndums, sinó amb la lluita diària a casa, a la feina, a l'escola, al carrer i a tot arreu, per fer augmentar la consciència nacional i social i avançar cap a una societat més justa, solidària i lliur.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid