Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El cantautor tarragoní Josep Romeu presenta un nou projecte barrejant música i poesia

Amb la introducció de poemes, vol donar una nova dimensió a les seves cançons compromeses i, alhora, aprofundir en l'amplitud d'aquest projecte musical .

El cantautor tarragoní Josep Romeu va presentar aquest dijous a la Sala La Vaqueria de Tarragona un nou projecte musical que neix arran de la publicació del seu primer disc "Petjades" on barreja música i poesia. 

18/04/2010 13:48 Cultura

Romeu va comptar amb la participació d'Els Indòmits: Albert Domingo, al baix elèctric, Carles Mas, al piano, i Sergi Cabrera, a la bateria.

Amb aquesta ampliació de format, Romeu pretén ampliar la sonoritat de les seves cançons, tal i com les va enregistrar el passat 2009 als estudis de l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès. I, amb la introducció de poemes, vol donar una nova dimensió a les seves cançons compromeses i, alhora, aprofundir en l'amplitud d'aquest projecte musical.

Ahir al vespe va actuar a Torredembarra i el proper el proper 23 d'abril, Diada de Sant Jordi a Balaguer (la Noguera), el proper 23 d'abril, Diada de Sant Jordi.

Josep Romeu, inicià l'any 2007 amb la seva guitarra, un projecte musical que partint de la categoria de cantautor, revaloritzés aquesta figura i es continués utilitzant la música d'autor, per parlar de la realitat social i nacional. Aquest project, s'inscriu en l'onada recent de cantautors que, com Cesk Freixas, Pau Alabajos o Meritxell Gené, han revaloritzat, la cada cop més plural, escena musical en català.

Igual com els i les seves companyes, després de trepitjar desenes d'escenaris arreu dels Països Catalans i, fins i tot en d'altres països, l'any 2009 enregistra el seu primer disc "Petjades", el qual ja incorpora -a més de la seva veu i guitarra- un conjunt instrumental que donen una major força a les seves lletres.

Font: Pobleviu.cat


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid