Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cabanyal, 3r dia: Ferits, detinguts i un barri tocat de mort

Dia tens al Canyal. En tres dies s'han enderrocat cinc edificis dels sis que l'Ajuntament de València va anunciar que tiraria avall per continuar amb el projecte urbanístic; un patrimoni que per culpa del PP queda tocat de mort.
 
El protaveu de Salvem el Cabanyal, Toni Villora, ha quedat inconscient fruit de les brutals càrregues policials.

08/04/2010 21:26 Drets i Llibertats

 

villenaLa nova jornada d'enderrocs al barri mariner de València ha acabat amb la detenció de dues persones que han pujat a sobre d'una màquina excavadora per aturar el seu pas, segons la Policia Local.

Les càrregues policials també han ocasionat nombroses ferides lleus per contusions, i dues persones han hagut de ser traslladades a l'hospital.

Aquest matí un centenar de veïns i membres de la plataforma Salvem el Cabanyal intentaven evitar l'enderroc d'un altre edifici, en aquest cas al carrer Francesc Eiximenis de València, des de primera hora del matí. Els veïns han aconseguit evitar el pas de les màquines excavadores fins que han arribat efectius de la Policia espanyola i de la Policia Local, que els han dispersat amb càrregues més contundents que les que hi ha hagut aquest dimarts. Les càrregues han servit per obrir pas a les màquines, que a les 11 del matí han començat l'enderroc.

El portaveu de la plataforma Salvem el Cabanyal, Tino Villora, ha caigut inconscient al mig del carrer a conseqüència dels cops rebuts. D'altra banda, l'ambulància ha hagut d'atendre dues persones, una amb una ferida al cap i l'altra amb diverses contusions a les cames. Un dels ferits és la vicepresidenta de l'Associació de Veïns Pavimar.

Salvem el Cabanyal ha anunciat que aquest dijous al vespre es reunirà per decidir possibles noves accions.
 
Per a saber-ne més:
  

Detenen els dos protestants que s'havien enfilat al teulat d'una casa del Cabanyal 

La policia carrega contra les veïnes d'El Cabanyal (Alerta Solidària)

 

 

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid