Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració contra TV3: "Prou tabús antidemocràtics!"

La Comissió de la Dignitat valora positivament la concentració de protesta que es va fer dimecres al vespre a la Plaça Sant Jaume en suport dels companys de TV3 que han fet el programa "Monarquia o República?".

A la concentració en defensa dels prestigiats documentalistes Montserrat Armengou i Ricard Belis, Premis Dignitat 2008, es va desplegar una pancarta que duia per lema "TV3: Volem veure el programa "Monarquia o República" Prou tabús antidemocràtics!.

15/04/2010 00:15 Drets i Llibertats

 

En nom de la Comissió de la Dignitat ha pres la paraula Pep Cruanyes que va apuntar la sorpresa que ha suposat la suspensió d'aquest documental alhora que TV3 no va tenir manies, fa poques setmanes, a l'hora d'emetre "23-F: El dia més difícil del Rei", una minisèrie indiscutiblement propagandística a favor d'un monarca que ningú no pot negar que fos nomenat futur monarca i cap d'Estat pel dictador Franco.

Cruanyes va descriure com un atac contra la llibertat d'expressió i els drets polítics la suspensió de l'emissió del reportatge que va qualificar com un acte contra els drets d'informació dels professionals de TV3 comès per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Va exigir la rectificació i l'emissió del programa tal com ha estat realitzat per l'equip responsable, sense cap mena de censura.

A l'acte hi han donat suport diversos col.lectius de la Memòria Històrica a més de personalitats rellevants historiadors i acadèmics, entre els quals Vicenç Navarro, Josep Maria Murià, Hilari Raguer, Josep Maria Figueres etc.

Per a saber-ne més:

Protesta contra TV3 per la suspensió del reportatge "Monarquia o República?" 

 

La direcció de TV3 censura el documental "Monarquia o república"

 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid