Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 92% del lectorat opta per endurir la resistència en l'afer del Cabanyal

La immensa majoria de les lectores que han votat l'enquesta d'aquesta setmana (Creieu que cal anar més enllà en la lluita per la defensa del Cabanyal?) ha votat afirmativament.

Consideren que cal endurir la resistència, ja que ens hi va el futur i la conservació del patrimoni històric i  col·lectiu. Per contra, un ínfim 7,8% dels lectors han opinat que son batalles perdudes i que no es pot lluitar contra el progrés. Consulteu els resultats

16/04/2010 12:01 Territori

 

Consulteu la cobertura informativa que Llibertat.cat ha fet dels enderrocs del Cabanyal. Cal destacar que el Tribunal Constitucional n'ha ordenat l'aturada.

Nova enquesta

Arran de la possible sentència del Tribunal Constitucional espanyol sobre l'Estatut que pot arribar, o no, la setmana vinent -ja que aquest divendres s'ha ajornat la decisió definitiva-, us preguntem:

La sentència del tribunal constitucional espanyol posarà fi a la via autonomista i federalista? Vegeu el comunicat de la CUP al respecte.

Podeu votar des d'aquest moment.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid