Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes 450 persones fan el dictat de català a Perpinyà

450 persones s'han reunit al Satèl·lit del Palau de les Exposicions de Perpinyà per fer el dictat 2010. Els resultats es faran públics el proper 1 d'abril 
Un dictat que enguany encara semblava encara més difícil, malgrat la bona pronunciació d'Odeta Carbonell i Gerard Jacquet. Un text de l'escriptor Joan Daniel Bezsonoff. (trobareu una copia del dictat, aquí en format open document, o en format RTF aquí)

06/03/2010 21:42 Llengua
Enguany, han presenciat el dictat, Joan Pau Alduy, president de l'Aglomeració de comunes, Perpinyà-Mediterrani i anterior batlle de Perpinyà, així com també l'actual batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, al qual la presidenta del col·lectiu de professors de català, la Sra Empar Noguer, ha reptat a que vingui a participar en una part del dictat l'any vinent.
 
Font: Vilaweb.cat
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid