Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Assemblea de les CAV a Barberà del Vallès

Les Candidatures Alternatives del Vallès  (CAV) van celebrar ahir dissabte una assemblea comarcal per fer balanç del 2009 i elaborar els eixos de treball conjunt pel 2010. Els col.lectius membres de les CAV es van reunir enassemblea a la Torre d’en Gorgs a Barberà del Vallès amb l’EAB com a organització amfitriona de l’acte. Les CAV han passat comptes a la feina feta durant el 2009 i han plantejat les línies estratègiques pel 2010, amb un balanç de coordinació que ha treballat aspectes de la comarca com els residus, la mobilitat, els serveis públics, i molts altres. 

14/03/2010 19:52 Política

En un primer moment, l'Assemblea ha fet balanç de la feina feta durant l'any 2009, incloent les activitats conjuntes, la feina del conseller comarcal, així com l’organització i coordinació internes. Els participants han reconegut la tasca de coordinació feta entre les candidatures, així com aquelles activitats conjuntes realitzades. En els aspectes a millorar han reflectit que el projecte comú de les CAV és encara poc conegut als municipis on són presents i que els caldria ser més efectius i donar més repercussió a la figura del conseller comarcal.

La segona part de l’assemblea, després d’una breu pausa, s’ha dedicat a elaborar els eixos temàtics que marcaran l'acció conjunta de les CAV pel 2010. Donar-se suport conjunt en campanyes de caràcter local, convertint aquestes campanyes en conjuntes, treballar el tema de la defensa del servei públic comptant amb els professionals d’aquest sector i amb els moviments sindical i social que ja treballen en aquest tema, enfortir la coordinació comarcal i el flux de la informació, organitzar la bicicletada reivindicativa estiuenca i preparar les eleccions municipals de 2011, han estat els objectius més importants establerts per a l’any que hem començat.

 Els assistents van refermar la seva voluntat de continuar el treball en la línia actual d’una política municipal pròpia i alternativa, amb voluntat de govern i recollint una àmplia sensibilitat política i social. Tot això remarcant que allò que els uneix és un projecte polític comú d’una altra manera de fer política i no el simple fet de ser independents.

 

Per saber-ne més:

Les CAV demanen als partits majoritaris a seguir el seu codi ètic i aturar la corrupció Llibertat.cat

 Les Candidatures Alternatives del Vallès aposten pel dret a decidir Llibertat.cat

Les CAV denuncien els perills i molèsties dels vols acrobàtics de la Mercè al Vallès Occ. Llibertat.cat

 Les CAV presenten al.legacions al Pla Territorial Metropolità  Llibertat.cat

La bicicletada reivindicativa passa pel cor del Vallès  Llibertat.cat

Les CAV presenten el document d'alternatives en mobilitat i infraestructures del Vallès Llibertat.cat

Jornada sobre Infraestructures en defensa del Vallès Llibertat.cat

 Les Candidatures Alternatives del Vallès celebren la seva primera Assemblea Llibertat.cat

Presentació de les Candidatures Alternatives del Vallès al Col.legi de Periodistes Llibertat.cat

Presentació pública de les Candidatures Alternatives del Vallès Llibertat.cat

Les Candidatures Alternatives del Vallès entren al Consell Comarcal Llibertat.cat

Trobada de candidatures a Cerdanyola "Compromesos amb el Vallès " Llibertat.cat

 “Compromesos amb el Vallès”, trobada a Cerdanyola Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid