Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Problemes en el sistema de refrigeració a la central nuclear Vandellòs II

El sistema de refrigeració afectat va entrar en funcionament l'estiu passat per substituir l'antic, ja que s'havien detectat greus problemes de corrosió des del 2004.
La incidència està relacionada amb l'acumulació de residus a les canonades per concentracions químiques de l'aigua,  que ja  s'han estabilitzat, però el Consell de Seguretat Nuclear (CSN) els ha donat tres mesos perquè presentin un pla d'actuació. El problema ja s'ha estabilitzat fent una modificació dels components químics, però han reconegut que hauran de revisar totes les canonades per retirar les acumulacions de residus.

04/02/2010 11:43 Territori
El Consell de Seguretat Nuclear (CSN) ha donat tres mesos a la central per tal que presentin el pla d'actuació després d'aprovar l'autorització de la reducció de cabal de funcionament condicionat, això sí, al fet que la temperatura de l'aigua no sobrepassi els 31 graus en comptes dels 34 previstos inicialment.
 
Aquest incident coincideix amb el mateix dia en que el ministeri d'Indústria espanyol  ha anunciat els tretze candidats a acollir el cementiri nuclear, entre ells Ascó, a la Ribera d'Ebre i Zarra a la Vall de Cofrents.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid