Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 84% del lectorat, partidari de penjar la foto de Font de Mora com la de Felip V

La majoria de lectores, el 83,6%, que ha votat l'enquesta d'aquesta semana dedicada al director d'institut sancionat per haver penjat una foto del conseller valencia d'educació Alejandro Font de Mora cap per avall, s'ha solidaritzat amb ell i ha considerat que s'hauria de penjar la foto a tots els centres educatius dels Països Catalans.

Recordem que el rebuig al conseller es deu a la seva controvertida proposta d'oferir l'assignatura de ciutadania en anglès. Hi ha hagut manifestacions molt concorregudes al respecte.

25/02/2010 10:41 Educació
 
A la pregunta "La cofontdemoramunitat educativa s'ha de solidaritzar amb el director d'institut sancionat per haver penjat una foto de Font de Mora de cap per avall?", només un 11,5% ha cregut convenient no caure en la provocació de penjar la foto de cap per avall a l'estil de Felip V, sinó en tot cas fer aturades de protesta durant la durada de la sanció.

El 4,9% dels lectors no s'ha posicionat.
 
L'ensenyament és un tema molt polèmic al País Valencià a causa de la desídia del PP cap al professorat catalonoparlant. Fa pocs dies, Llibertat.cat es feia ressò del judici a què serà sotmès el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, per haver insultat el professorat català.
 
Nova enquesta

A dos dies de la celebració de la segona onada de consultes independentistes, des de Llibertat.cat us preguntem si el desplegament mediàtic ha estat el mateix que en la primera ocasió.

"Creieu que ha afluixat el ressò mediàtic en la segona tongada de consultes independentistes?". Recordem que Llibertat.cat us ofereix en tot moment informació actualitzada de la consulta del 28F. 

Voteu des d'ara mateix a la portada.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid