Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
“Els Reis d’Orient porten carbó a PROCARSA al no existir cap promoció econòmica a Carcaixent”

La mala gestió a l’Ajuntament de Carcaixent, ha estat motiu d’una acció de joves, els quals, han portat carbó a Promoció Econòmica de Carcaixent SA (PROCARSA)

L’acció simbòlica s’ha realitzat davant de la mateixa seu de PROCARSA, on joves de la localitat,disfressats de Reis d’Orient, han portat carbó i han penjat una pancarta amb el títol de“PROCARSA: El regal de Reis de l’Ajuntament”.

El comunicat dels joves ataca durament la gestió del govern local de Carcaixent (La Ribera) tot i demanant als Reis d'Orient carbó per l'esmentada empresa muncipal, tot i remarcant que " La solució de la crisi econòmica no és apostar pels mateixos projectes que han creat la mateixa crisi econòmica ".

Ampliant la notícia podreu llegir integrament el comunicat que ens han fet arribar.

05/01/2010 19:24 Política
" L’any 2009 ha estat marcat per la crisis sociolaboral. Nosaltres com a joves de Carcaixent mai havíem viscut una situació de decreixement econòmic tan gran. No vegem solucions ni iniciatives per part de ningun òrgan de govern, ni ni autonòmic ni estatal, sols vegem dues coses: els polítics s’enriqueixen i les institucions s’empobreixen.
I és per aquest motiu pel qual hem fet aquesta acció simbòlica: “els Reis d’Orient porten carbó a PROCARSA perquè no existeix cap promoció econòmica en Carcaixent”. La mala gestió econòmica del govern del PP carcaixentí ha arruïnat l’Ajuntament.Les solucions que arriben al nostre poble no són solucions, són parxes. Ni Plan Zapatero ni Plan Camps. La solució de la crisi econòmica no és apostar pels mateixos projectes que han creat la mateixa crisi econòmica. Ara on està tota la riquesa que ens han estat diguent que s’estavagenerant aquestos últims anys. El Govern de Carcaixent ha fet creure que estavem fent-nosrics, que el Centre Comercial Ribera del Xúquer, que el Galiana-Golf, que contruir una urbanització en la Bossarta, que crear un nou polígon, o inclús fer un aeroport a La Ribera, totaçò era riquesa per al nostre poble. Avui en dia ja podem dir: TOT ÉS MENTIDA! Ningú s’ha fetric, almenys cap ciutadà s’ha fet ric. Els únics que han fet diners són els directius de les promotores de construcció i els seus grans aliats, els polítics. Els ciutadans tenim més despesesi menys diners, hi ha més pobresa i menys treball... aquestes són les úniques lectures reals dela situació socioeconòmica.
Per què l’acció contra PROCARSA?

Doncs perquè el seu propi nom és una burla per a la societat carcaixentina: Promoció Econòmica de Carcaixent? Promoció de què? No existeix cap promoció econòmica, ni laboral,ni tan sols cultural. PROCARSA és una empresa pública que està al servei dels regidors iregidores del govern del PP carcaixentí. Són ells els únics que treuen benefici. Utilitzen aquesta empresa per “enxufar” a la seua gent, a eixa gent que ideològicament coincideix, i pitjorencara, també l’empren per a comprar el vot, contractant a gent necessitada de treball,disposada a qualsevol cosa. Açò és caciquisme pur i dur. I per a demostrar que no estem parlant per parlar, anem a posar exemples:Lola Botella és la presidenta de PROCARSA i alcaldessa de Carcaixent.
La seua actitud ha estamolt clara: no permetre que el municipi gestione aquesta empresa municipal, deixant fora a tots els partits de l’oposició i més encara als ciutadans. Si l’empresa és municipal, no pot sercontrolada per un partit polític, doncs açò la converteix en empresa privada i sectària, enaquest cas afirmem que PROCARSA és una empresa privada del PP de Carcaixent. Innocenci Signes és regidor d’Esports. Aquest no sols empra PROCARSA. Aquest empra tots els serveis municipals per a benefici propi. La brigada municipal ha ajudat molt a fer el seu hort,l’hi ha plantat les seues palmeres. Ell, sol, creà dos places de tècnics d’esports quan només hihavia una ofertada. I a la seua esposa, pareix ser, que a la fi l’hi ha creat un càrrec que li agrada. Directament, Inocensi, es burla de tots nosaltres, mentre col·loca a la seua gentpròxima i s’aprofita de tots els serveis.Mari Carmen Martínez és l’alcaldessa de Cogullada. Aquesta regidora és especial. Anem a llençar unes preguntes: “Què és el que ella fa? En què es suposa què treballa o de quès’encarrega?” Nosaltres sabem el que fa, a banda de guanyar molts diners, el que fa és“enxufar” a la seua família en PROCARSA. Reviseu els contractats i voreu.
Manuel Ferrús és el regidor de Joventut. Aquest és famós per fer les coses mal fetes. Primer trau del retén el cotxe del seu germà (la grua la porta PROCARSA). Després acumula 94 multesde la ORA i no cal pagar-les. I, per a culminar les seues grans obres, portà a Pedro Navarro,músic amic d’ell que sols costà 10.000 euros (en temps de crisis) i sols van anar 80 persones, i estem tirant per dalt.

José Oltra és el regidor d’Interior. Aquest regidor és el més conservador de tot l’Ajuntament. Persona coneguda per les seues relacions amb el Opus Dei i la seua qualitat de homòfob, solscal buscar les seues declaracions sobre la manifestació de l’Orgull Gay. Entre ell i ManuelFerrús van aconseguir que per poder celebrar l’orgull gay a Carcaixent fora necessària la intrusió en un plenari de col·lectius en favor d’aquesta manifestació. I la punta del iceberg ésque aquest senyor ha defès a un assetjador sexual i laboral aprofitant que és cap de la brigadamunicipal, ell sabrà quin interès te o que ha d’amagar. Això sí, Oltra no cal que “enxufe” a ningú... la seua família ja és rica.

Ens queden Barrachina, Cortell, les dos Isabel i demés regidors. Aquestos són més discrets que els anteriors, però no són santets. Cortell regidor de festes, que fa de tot menys festa.Barrachina és una gran imatge de bons modals i saber estar de l’Ajuntament de Carcaixent,però no dubta a menysprear les coses que fem els joves. I així un llarg etcètera.

 
La veritat és que tots sabem el que fan els nostres polítics. La nostra proposta és no callar i ajuntar-nos per canviar aquesta situació: SOLS EL POBLE SALVA EL POBLE.  "
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid