Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones es manifesten a Tortosa contra el tancament de Lear

 Els treballadors ja han anunciat noves mobilitzacions, com la d'aquest dimarts, data prevista per a la reunió del comitè d'empresa amb Lear. A més, el dia 11 de novembre els treballadors es traslladaran fins a Barcelona, on es manifestaran a la plaça Sant Jaume.
Entre quinze mil i vint mil de persones, segons diverses fonts s'han manifestat aquest migdia pels carrers de Tortosa en contra del trancament de la fàbrica Lear de Roquetes. La marxa ha sortit a les 11.30 hores de la plaça del Carrilet de la localitat, i ha finalitzat davant la delegació de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. La manifestació ha paralitzat durant unes hores la ciutat. Si aquest tancament es produeix deixarrà sense feina més de cinc-centes persones i agreujarà la pèduda d'ocupació a la comarca que ja han patit altres sectors, com el el de la construcció, del moble, i el químic.

31/10/2009 20:46 Laboral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid