Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El record de Toni Roig omple el Principal en el segon aniversari de la seva mort

Aquesta setmana, el Teatre Principal de Palma fou l'escenari,  amb tot l'aforament ple, l'espectacle "Al-Mayurqa clàssic", amb el qual el conjunt que fundà Toni Roig volgué retre un sentit homenatge a qui va ser la seva veu i ànima, i referent de la música d'arrel tradicional mallorquina, en el segon aniversari de la seva mort. Conjuntament amb l'orquestra Ars Musicae i el músic i productor Miquel Brunet, el grup interpretà una sèrie de composicions del mateix Toni Roig, que combinen melodies tradicionals i arranjaments orquestrals. L'acte acabà amb la cançó "No ens fareu callar", interpretada pel cantautor Biel Majoral i la col·laboració de la Coral de La Real, convertida ja en un himne i el millor homenatge a un lluitador exemplar.

04/10/2009 16:41 Cultura
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid