Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Chávez alerta d'un possible atac del Pentàgon contra Veneçuela

 El president de Veneçuela, Hugo Chávez, afirma que, com des de fa uns quants anys algunes fonts ja estan alertant, el Pentàgon intenta associar-lo al al narcotràfic per justificar una intervenció militar al seu país. En una conferència de premsa al Palau de Miraflores, Chávez ha advertit que el Departament de Defensa nord-americà té en marxa una operació contra del Govern veneçolà, al qual intenten associar al narcotràfic.

07/08/2009 19:02 Internacional

Tal com assegura la corresponsalia de Kaosenlared a Veneçuela, Chávez ha relacionat aquest fet amb el «cinisme» que representa la democràcia nord-americana quan envaeix Iraq amb l'excusa que allà hi ha armes de destrucció massiva. «Resulta ser que no existien tals armaments; no obstant això, l'imperi va fabricar l'excusa i segueixen matant gent a l'Iraq», ha dit.

També ha denunciat que l'ambaixada dels Estats Units a Hondures va estar darrere del cop militar contra el president constitucional, Manuel Zelaya, el 28 de juny passat.

Així mateix, ha informat que el Govern veneçolà ha confiscat més de 30 tones d'estupefaents en el que portem d'any i que han estat decomissades unes 26 aeronaus vinculades al narcotràfic.

Chávez també ha dit que Colòmbia intenta desqualificar a Veneçuela i justificar així la instal·lació de bases militars nord-americans en el seu territori.

Les declaracions del mandatari bolivarià tenen com a teló de fons les acusacions sense de Bogotà, segons les quals Caracas va lliurar armes comprades fa 20 anys a Suècia a les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC).

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid