Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MDT:"el nou finançament no suposa en cap cas la fi de l'espoliació fiscal de la classe treballadora"

El Moviment de Defensa de la Terra (MDT) denuncia l'acord sobre finançament, ja que des d'una òptica independentista, no es pot avalar un acord que, a més de mantenir pràcticament intacta l'espoliació de la classe treballadora del nostre país, servirà també per legitimar i reforçar els intents de l’Estat espanyol de refundar-se, de “canviar alguna cosa perquè no canviï res”. Des d'aquesta mateixa òptica independentista, i com a objectiu tàctic i no pas estratègic, per l'MDT només es podria avalar un acord que permetés a les catalanes i als catalans recaptar i decidir sobre tots els seus impostos. Tanmateix, aquest acord és impossible, perquè l'Estat espanyol se sosté estructuralment gràcies a aquest espoli.

22/07/2009 14:11 Política
Pel que fa al posicionament i escenificació d'ERC,  la qualifica  d'esperpèntica ja que, l'MDT considera que "en lloc d'apostar per una estratègia veritablement independentista, dia rere dia es va trasmudant en una nova versió de CiU i, per això, intenta fer-nos combregar amb un nou capítol de l'estratègia (sic) del peix al cove, la mateixa que tant ha contribuït a l'atzucat polític actual i ha frustrat durant dècades els anhels de llibertat del nostre poble. ERC hauria de ser conscient que la història no es repetirà dues vegades i, per tant, no caldrà que passin gaires anys perquè una part important del nostre poble s'adoni de la vacuïtat i inutilitat per al nostre alliberament de la seva estratègia dependentista".
 
Per a l'MDT,  ara més que mai cal apostar per a continuar treballant per preparar el camí de la Ruptura Democràtica amb els Estats espanyol i francès. "No és senzill, però és imprecindible tallar la relació amb els Estats ocupants" puntualitzat l'organització independentista 

Per preparar aquest camí, segon l'MDT, "caldrà donar suport a aquelles iniciatives populars que persegueixin l’extensió nacional del dret d’autodeterminació i la lluita per la independència. Alhora, i paral·lelament, resulta imprescindible que es consolidi el projecte de la Unitat Popular al llarg i ample dels Països Catalans, raó per la qual fem una crida perquè els sectors més conscients del nostre poble reforcin la Candidatura d'Unitat Popular"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid