Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atac neonazi al Centre Social "La Lloca" de Canals

a nit del passat dissabte al diumenge, el Centre Social Autogestionat "La Lloca"  de Canals (Costera) va ser objectiu d'un atac amb pintades neonazis a les persianes i parets del local. Els atacants també han pintat sobre el mural del dia de la dona, confeccionat el passat 7 de març. L'Assembla del centre ha denunciat públicament aquests fets, i remarca que faran el possible per que els responsables no gauddeixin de cap tipus d'impunitat. Encoratgen també a tots els col·lectius de la comarca a pronunciar-se sobre aquests fets, que sovint no son ni tan sols investigats pels cossos de seguretat de l'Estat.

24/03/2009 23:25 Política
Atac neonazi al Centre Social "La Lloca" de Canals L'Assemblea del Centre Social "La Lloca", també vol reivindicar la seua tasca de construcció d'un espai alternatiu per al debat i la reflexió en tots els àmbits de la vida quotidiana. Aquests fets, no fan més que encoratjar-nos encara més a continuar treballant i creixent, amb més il·lusió que mai.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid