Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els reis mags han repartit més carbó pel país (Montsià i Maresme)

Un any més els reis mags han passat per Amposta per repartir carbó. Enguany n'han portat fins a vuit llocs diferents del poble: l'Ajuntament, dos esglésies, les botigues de moda juvenil Seventy i Vips&Co, el departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i dos oficines de “La Caixa”. No s'han oblidat de les poblacions del Maresme com Mataró, Premià de Mar i Cabrera de Mar. 

08/01/2009 12:20 Política
A l'Ajuntament d'Amposta "pel seu afany especulatiu (només cal veure casos com el del Parc Municipal), per la censura que practica sistemàticament a tota veu crítica (casos com la persecució i prohibició d'ús d'espais públics que ha patit l'assemblea de Maulets del Montsià, o la retirada de permís d'emissió que ha patit el programa de ràdio de l'Associació de Veïns l'Acollidora en són bons exemples) i pel seu caciquisme."
 
A Dues esglèsies de la localitat per "l'homofòbia i el sexisme que desprèn l'institució que representen, l'Església Catòlica".
 

Els reis també han portat carbó a les botigues de roba juvenil Seventy i Vips&Co per la "imposició de talles menudes a la joventut d'Amposta i l'estigmatització de la majoria de joves, que no s'ajusten a estes talles."
 
No han marxat de la localidad sense tenir en compte "l'amenaça del transvasament cap a Barcelona que ha planat enguany sobre les Terres de l'Ebre. Els seus principals responsables, “La Caixa” (principal accionista d'AGBAR) i el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, han rebut carbó".
 
matar1ht0 A Mataró, un cop més, i ja és el segon, l'Ajuntament "rep carbó pel dia de reis. Pel desastre que volen consumar a Can Fàbregas, per afavorir l’especulació a tots els barris de la nostra ciutat, aconseguint que el metre quadrat costi 2.967 €, per la destrossa que estan portant a terme al litoral mataroní, per les multes indiscriminades i injustificades, per la repressió als moviments socials i en especial als qui volen transformar la societat, per la bandera espanyola que oneja dia rere dia al balcó de l’Ajuntament i, sobretot, per la manera de fer sempre des d’una òptica espanyolista i afavorint les classes dominants, etc. Per pensar sempre en els seus interessos, sobretot econòmics, els Reis Mags d’Orient us deixen carbó aquest any".
 
A Premià de Mar, i també el segon, que l'Ajuntament rep carbó. "El passat 11 de setembre, tot i que la notícia es va fer esperar, es va penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament en motiu del seu centenari, un fet que des de Maulets aplaudim però que no entenem com just un mes després, el Dia de la Hispanitat, en el mateix balcó va penjar-se una bandera espanyola, una bandera a la qual estem lligats de manera involuntària i que està tacada de sang. A què respon aquest fet? La bandera espanyola feia mesos que no onejava al balcó (de fet, ja fa temps que no hi ha ni la senyera ni la bandera local) i doncs, per què es va penjar?
 
Però això no és tot, dintre de pocs dies és posarà en actiu un autobús nocturn que unirà Premià – Mataró els dissabtes, amb una sortida i una tornada úniques i que costarà milers d'euros. No hi hauria cap problema si no fos que ja existeix una línia d'autobús que ja efectua aquest servei i una altra de rodalies que des de les cinc de la matinada ja efectua servei. Després volen apostar per l'oci nocturn a la vila i amb aquestes mesures no es va enlloc.
 
Sense oblidar-nos de la tant desitjada biblioteca, que any rere any s'ha anat anunciat la seva “propera posada en marxa” i que, de moment, només fa que allargar-se sense tenir una data d'obertura, engreixant així la llista de promeses incompletes del govern municipal.
 
Aquest any també ha estat marcat per les negociacions amb el CRAM [Centre de Recuperació d'Animals Marins] per mantenir la seu al nostre municipi, però sembla que l'Ajuntament no ha posat la suficient empenta perquè així fos i hem de lamentar la pèrdua d'un element clau de la societat premianenca".
 
A Cabrera de Mar:
"-per haver retirat la senyera del Castell de Burriac, doncs retirar els símbols que ens representen és un acte de covardia davant l'ofensiva espanyolista.
-per l'apagada de l'enllumenat públic al poble les darreres setmanes, perquè els serveis públics han de ser de qualitat.
-per les amenaces repressives a organitzacions independentistes mitjançant multes per enganxar cartells.
-per la gestió caciquil de la policia municipal, un servei de policia més propi d'altres èpoques i no d'una suposada democràcia al segle XXI, perseguint organitzacions polítiques i apostant per la via recaptatòria i les males maneres".
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid