Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La campanya "Deu mil a Brussel·les per l'Autodeterminació" va prenent cos

La Plataforma "Deu Mil a Brussel·les per l'Autodeterminació de la Nació Catalana" preten mobilitzar deu mil catalans i catalanes per anar el 7 de març de 2009 a Brussel·les  sota un mateix crit "Volem l'Estat propi", reivindicant així la independència del nostre país per assolir d'entrada que l’autodeterminació de la Nació Catalana figuri en l’agenda internacional. La Plataforma va néixer com a resposta a l'article "Perplex, jo?" queva publicar Enric Canela al Bloc gran del Sobiranisme el 6 de setembre del 2008, ials comentaris dels seus lectors, a partir dels quals es va iniciar immediatament la seva difusió a través d’un grup del Facebook i del nostre web deumil.cat. Proposta a la qual s'hi han adherit prop de quatre mil persones.

23/12/2008 17:32 Política

Segons la Plataforma, ara és un d'aquells moments idonis, ja que  "assistim a un món cada cop més globalitzat, Catalunya, i per extensió el conjunt dels Països Catalans, travessen una cruïlla històrica difícil i confusa. El manteniment de la submissió per tres-cents anys de la nostra nació per part de l’estat espanyol, constitueix la més gran llosa pel nostre desenvolupament i, encara més, posa en perill la nostra supervivència com a nació dins d’una Europa a on només es reconeixen els Estats."

També assenyalen que ha arribat l'hora. "El cul-de-sac que ens ha portat les recents reformes estatutàries com la de l’Estatut de Miravet, aprovat el 2006, després d'una forta retallada (i actualment en mans del Tribunal Constitucional espanyol que pretén limitar-ne encara més les seves competències) hauria de fer reflexionar molt seriosament al conjunt de la classe política i de la societat civil del nostre país que vol un futur millor. Ha arribat el moment que els catalans i catalanes decidim el nostre futur, d’esdevenir sobirans com a nació plenament reconeguda en el context internacional per desplegar totes les nostres capacitats col·lectives. Els darrers anys la política tant catalana, espanyola i europea ens ha ensenyat que no hi ha més alternativa, per poder ser catalans amb els mateixos drets i deures que altres pobles d’Europa, que disposar d’un Estat Propi".

Adreces i contactes

Coordinació Territorial: territori@deumil.catPremsa: premsa@deumil.cat

Gestió virtual: admin@deumil.cat



Altres assumptes: correu@deumil.cat



En el moment d’escriure aquest document (novembre 2008) havia més de 30 delegats territorials, necessitem molt més. Pots enregistrar-te al nostre Web: http://deumil.cat/ picant a Enregistrar-se

Si vols col·laborar en la difusió i captació de més gent al teu poble i voltants, potsmirar a Delegats Territorials Països Catalans (més...) o al Mapa centres territorials per si ja hi ha algun delegat territorial (pots inserir uncomentari exposant la teva disponibilitat). Si no hi ha ningú, pots inserir un nou tema, oferint-te, a Crear nou tema.

 

Per saber-ne més:

Mobilització a la xarxa per convocar una manifestació a Brussel.les per l'Autodeterminació. Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid