Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilafranca del Penedès vol impulsar una xarxa d'horts urbans

Cuidats per persones amb risc d'exclusió social
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès vol impulsar un projecte per crear una xarxa d'horts urbans a diverses zones verdes del municipi cuidats per persones amb risc d'exclusió social com gent gran o discapacitats físics o psíquics.

19/11/2008 00:16 Política
Aquesta és una iniciativa que ja s'ha fet a diversos municipis de Catalunya però el projecte vilafranquí va més enllà dels horts urbans i busca recuperar masies que es volen enderrocar o vinyes situades dins de polígons industrials. El projecte de la CUP preveu reconvertir vuit espais verds municipals en horts urbans, que conformen una superfície d'unes deu hectàrees tant al centre de la ciutat com a barris exteriors.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid