Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Festivern d'enguany es celebrarà a Alcoi

El bloc del FESTIVERN,  confirma el canvi d'emplaçament, i aquesta vesprada l'Ajuntament de Benifairó emetia una nota de premsa explicant el per què enguany el festival no es celebra a La Valldigna.

La manca de subvencions i la falta de suport institucional obliguen a l'organització a redimensionar el macroconcert, i canviar-lo de format, passant a celebar-se en una sala de la Ciutat d'Alcoi.

27/11/2008 21:27 Cultura

Des l'Ajuntament benifaironer han fet palés  el ferm compromís amb la música valenciana i amb els artistes valldignencs, demanant la col·laboració de les diferents institucions que tenen que vetllar per que això siga possible i reiteren l'intenció d' el.laborar una programació cultural pròpia i de qualitat any rere any.

Les argumentacions del comunicat diuen aixi:

  • L'organització, havia comptat des de sempre amb subvencions d'entitats culturals que aquest any, han estat denegades. La crisi afecta a tothom, i com no a la cultura, que és el primer departament on la retallada es manifesta. Això i la manca d’espais tancats dificulten la celebració.
  • No obstant això, volem manifestar que tant l'Ajuntament com l'organització hem fet tot el que s'ha pogut, per a que se celebrarà ací, i no descartem pas, que en properes edicions l'esdeveniment puga tornar al nostre poble i puguem viure un segon festival exitós com el del passat hivern, que va estar possible, gràcies a la col·laboració el poble. Tothom d'una manera o altra va fer que visquérem tres dies d'autèntica i inoblidable festa. Esperem doncs, que puga celebrar-se un altre any.  

L'esmentat Ajuntament ja va tindre que desmentir una informació apareguda fa unes setmanes en un mitjà digital, on es confirmava la celebració del festival d'enguany en la localitat.

L'organització ja ha comunicat mitjançant la xarxa que el proper festival reduirà espais i temps, transformant el format habitual en una espècie de mini-festivern, que es celebrarà en una única nit (la del 31 de desembre) a la Sala Bud Space de la Ciutat d'Alcoi.

Per saber-ne més:

Nota de Premsa-Ajuntament de Benifairó

Seguiment Festivern [ValldignaDigital]

Benifairó enceta el FestivernCultural  [LLIBERTAT.CAT]

Harmonies de lluita, desembre 2007 [LLIBERTAT.CAT]

Benifairó tornarà a esdevenir capital de la música aquest cap d'any [LLIBERTAT.CAT]

El Festivern supera totes les expectatives amb més de sis mil persones a Benifairó de la Valldigna [LLIBERTAT.CAT]

 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid