Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Bescanó denuncia la realitació de prospeccions al municipi per a la MAT

Els alcaldes de Seva i Taradell fan parar les obres de la MAT
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Bescanó ha denunciat a Ajuntament de Bescanó i al Departament de Medi Ambient i Habitatge per tal que s'investigui la legalitat de les prospeccions que s'han realitzat a Vilanna. L'objectiu d'aquest treball ha estat l'anàlisi del sol on s'haurà de construir la central transformadora de la MAT. (veure fotografies).

15/03/2008 06:23 Territori

Per a la CUP de Bescnó, malgrat s'intenti amagar que les obres ja s'han iniciat els fets són una evidència: restes de les prospeccions escampades pel bosc, nous accessos oberts, forats al sòl.

El que és més preocupant, segons la CUP, és veure com aquests treballs s'han realitzat d'una forma completament descuidada amb l'entorn deixant brossa al bosc i deixant les restes de vegetació sense recollir amb el consegüent risc d'incendi. 

Per tot plegat demana que  s'investigui la legalitat d'aquests treballs i s'obligui als responsables a netejar l'entorn.

Els alcaldes de Seva i Taradell fan parar les obres de la MAT
Les obres de la línia de Molt Alta Tensio (MAT) a Osona han tornat a patir aquesta setmana un contratemps. I ja en van uns quants. El dilluns, els operaris de Red Eléctrica volien iniciar els treballs a Seva, però l’Ajuntament els ho va prohibir perquè encara hi ha un procés judicial obert. El mateix dia, a Taradell, les màquines van entrar a Gasala, sense previ avís, segons explica un portaveu de la plataforma No a la MAT d’Osona. Ahir, l’Ajuntament de la població va fer aturar les obres perquè no tenien el permís municipal corresponent.

La Plataforma i l’Associació de propietaris afectats per la MAT han convocat per aquesta tarda (16:00 h) una acció de protesta al lloc on comencen les obres a Taradell (a dalt de tot de Goitallops a la plaça de l'Everest), segons informa Osona.com 

 

Per saber-ne més:
Deu alcaldes d’Osona demanen al president Montilla que aturi les obres de la MAT. Osona.com  

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid