Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Benifairó enceta el FestivernCultural

Es tracta d'una iniciativa pensada des de l'Ajuntament benifaironer per promoure art i cultura fet a la comarca. Les activitats han estat pensades com a complement de l'oferta musical del FESTIVERN07/08 que es celebrà enguany a La Valldigna. Aquesta vespada, les valdignenques Encarna Sant-Celoni, Elia Saneleuterio, i Isabel Canet participen junt a Mª Josep Escrivà, Teresa Pascual i Christelle Enguix en un debat literari, que inclourà un recital poètic. Consulteu tota la programació.

27/12/2007 07:07 Cultura

Poesia de Proximitat (26 de desembre)
5 escriptores saforenques ens parlen de poesia. L'acte que tindrà lloc, huí a les 18:00h Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, (Pça Esglèsia-junt al "Llavador"). Concert de la Banda l'Entusiasta de Benifairó (20:00h)

Ruta de l'Aigua (27 de desembre)
18:00h Diferents projectes al voltant de l'aigua son expossats públicament i en xarxa. Les activitats consten d'una taula rodona, i una excurssió als Molins de la Valldigna. Concert del Cor de Cambra QUINZE DE MARÇ (20:00h).

Cinema de la Terra
Llargmetrages i curtmetrages rodats a La Valldigna i la resta del país, seran projectats durant els dos dies del FESTIVERN, que es celebra a Benifairó els propers 30 i 31 de desembre.

Actualment a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament acull una serie de fotografies de Jesús Vilaplana i Xavier Rodenas amb el títol: "Paissatges de La Safor: fins on arribarem, que pertany al fons fotogràfic de la Plataforma Pels Pobles de la Safor i el proper dimecres esta prevista l'inauguració d'una segona exposició d'obres del benifaironer Toni Alvarez i Ten, "in memoriam", de J.Mª Xirinacs i Joan Pellicer

*El projecte en xarxa "Valldigna, som i serm, ha participat en l'el.laboració, programació i difussió de les activitats del FesivernCultura. Des de la web www.valldigna.cat, podeu fer un seguiment.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid