Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El veïnat del barri de Sants exterioritza el seu malestar contra les obres del TGV

Ahir al vespre, els veïnat de Sants fan sonar les cassoles i els xiulets contra les molèsties per les obres del TGV i van demanar la immediata paralització de les obres. Al crit de "Ja n'estem farts, aturem les obres", centenars de persones es van manifestar ahir al vespre pels carrers del barri de Sants de Barcelona. La marxa es va iniciar a la plaça de Sants i va discórrer fins la seu del districte on es van viure els únics instants de tensió amb la Guàrdia Urbana.

 

24/11/2007 09:15 Territori
On es va llegir un manifest denunciant les presses  que estan provocant grans molèsties als veïns i  a més en alguns edificis s'han  generat esquerdes estructurals. També es critica que amb l'excusa del TGV  s'estan duent a termes intervencions urbanístiques, algunes d'elles presumotament il·legals. Davant d'aquesta situació, les entitats demanen la immediata paralització de les obres, el pas subterrani de les vies de Renfe i el metro, el restabliment de Rodalies, una sola estació del TGV a la ciutat i que aquesta no es converteixi en un centre comercial, o que s'aturi la construcció de la Torre Malaia –un edifici d'onze plantes entre els carrer Riego i Sant Antoni-.
 
El dia abans a la mobilització, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu es va passetjar pels carrers de barri de Sants amb Imma Moraleda, regidora del districte de Sants-Montjuïc, i d'un nombròs grup de periodistes, guardespatlles i assistents.
 
L'Alcalde ha dut a terme la visita per tal d'anunciar que el consistori estudia declarar la zona situada entre el Mercat de Sants i les vies com a Area Especial de Rehabilitació Integral (AERI), i la deducció de l'impost d'escombraries als comerciants de la zona. "Els comerciants també s'han vist afectats", explicava Hereu. A més, s'avançarà la remodelació del Mercat fins al 2008, en lloc del 2010, segons informava BarriSants.org
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid