Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arcadi Oliveres fa una conferència contra la monarquia a la UdL

Dimarts passat, Arcadi Oliveres va fer una conferència contra la monarquia a la facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (Udl). L'acte estava organitzat pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). La conferència va posar l’accent en la corrupció i els negocis bruts de la monarquia, pagats pels ciutadans, i la il·legitimat de la institució monàrquica tant utilitzant arguments democràtics com des de l’argumentació monàrquica, que tampoc dóna la legitimitat a l’actual monarquia espanyola.   

29/11/2007 12:09 Política
A l'acte, on es va  deslegitimitzar tota institució monàrquica, es van posar exemples de monarquies, com la noruega, que tenen un comportament més decent i humil vers la societat, rebutjant privilegis reials com el de viure al palau reial o el de desplaçar-se amb cotxe oficial per viure a un pis i desplaçar-se amb metro.

El SEPC de la Universitat de Lleida ha organitzat aquesta xerrada en part per denunciar la presència de la monarquia espanyola als Països Catalans i també per crear elements de debat i questionament en el si de la comunitat estudiantil. Per l'organització estudiantil de l'esquerra independentista  és imprescindible un ensenyament crític que es replantegi els pilars de la societat i no conformista i que no aporti res a la societat en que vivim.  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid