Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La plataforma pels Pobles de la Safor inicia una campaña en defensa de l'Ahuir

25.10.07 "Enamorats de l’Ahuir. No canvies mai. Aquest és el lema de la campanya que engegarà la Plataforma pels pobles de la Safor els propers mesos, que inclou unes jornades, coorganitzades amb el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Gandia, i una recollida de signatures per sol"licitar la regeneració de l'Ahuir. La Plataforma pels Pobles de la Safor va convocar una roda de premsa per posicionar-se davant de les "possibles" intencions municipals d'urbanitzar la platja de l'Ahuir, tot i exigint la seua protecció.

25/10/2007 10:51 Territori
Ahuirweb1 Ahuirweb1
En ella, els membres de la Plataforma demanaren públicament una reunió amb l'alcalde de Gandia per traslladar-li la seua preocupació sobre la incertesa creada arrel del creuament de declaracions polítiques les passades setmanes.En la mateix roda de premsa, es presentà als mitjans de comunicacio la campanya 'Enamorats de l'Ahuir... No canvies mai!' que la Plataforma pels Pobles de la Safor durà a terme durant els propers mesos.
 
La campanya tindrà diversos formats: des de samarretes amb el lema presentat, tríptics explicatius sobre els valors naturals i positius de cara al medi que té aquest paratge, etc.

També han anunciat unes jornades, coorganitzades amb el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Gandia, i una recollida de signatures per sol"licitar la regeneració de l'Ahuir. Els membres del grup saforenc van considerar de preocupant la situació dels terrenys limítrofs a l'Ahuir i van mostrar un cert desconcert perquè "es vulga, encara a estes altures, qüestionar els valors del paratge i les possibles solucions".

"Durant més de vint anys hem suportat que aquest espai es trobara sota sòl urbanitzable i no ens hem manifestat perquè consideràvem que la seua conservació estava garantida per l'augment de la sensibilitat ambiental. Però recentment el regidor de territori del govern gandià s'ha declarat partidari d'urbanitzar-lo aquesta legislatura. Una declaració en aquest sentit és obvi que ens preocupe; a nosaltres i al 90 % de la població gandiana".

Xavier Ródenas, en nom de la Plataforma pels pobles, va fer un repàs pels avantatges que una zona com aquesta ben cuidada tindria per al turisme i per als residents.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid