Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP Badalona: L'Ajuntament vulnera els drets de la ciutadania

2.08.07 La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona  ha presentat avui una queixa al Departament de Participació Ciutadana per l'actuació del consistori davant la clara vulneració dels drets dels ciutadans i les ciutadanes.    Durant el ple ordinari del mes de juliol celebrat ahir, 31 de juliol, a l'Ajuntament de Badalona, més d'una desena de ciutadans i ciutadanes varen quedar-se sense poder entrar-hi degut a la manca de seients.

 

.

02/08/2007 16:26 Política

Davant d'aquesta situació que vulnerava els drets de participació ciutadana, membres de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona  i ciutadans i ciutadanes particulars varen demanar que s'ajornés el ple municipal i es realitzés en un espai amb més aforament. La petició va ser denegada sense tan sols passar per cap membre de l'Ajuntament de Badalona i se'ls va acusar de fer una lectura intencionada dels drets que hi figuren al Reglament de Participació Ciutadana. En no ser atesa la petició i no permetre'ls-hi l'entrada, van demanar un document que acredités que no se'ls hi havia deixat passar tot indicant el motiu, petició que també va ser denegada al·legant que no era competència seva i que si volien fer alguna queixa l'havien de realitzar al Servei d'Atenció al Ciutadà a l'endemà, ja que l'horari és fins a les dues. Finalment, diverses persones que estaven esperant varen marxar i algunes altres van quedar-se esperant. Aquest fet no és nou, sinó que ja ha passat d'altres vegades i els ciutadans i ciutadanes només han rebut com a resposta que la sala de plens és massa petita.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid