Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mataró lliure de transgènics

18.07.07  Safont-Tria, regidor per la CUP Mataró, presenta demà una moció al ple municipal per declarar "Mataró lliure de transgènics". El regidor ho va anunciar en la xerrada sobre "Transgènics? Ni a l'hort ni a la taula!" on van participar també Josep Pàmies i Pep Riera. L'acte va tenir lloc divendres passat a la capital del Maresme.

18/07/2007 12:52 Política
Pep Riera va destacar la importància de promoure l'agricultura ecològica davant de l'interès creixent de les agroindústries d'imposar una producció i un consum cada cop més deslocalitzats i dependents i, sobretot, davant del risc de les llavors transgèniques, d'un sol ús i subjectes a patent.

En el mateix sentit Josep Pàmies, imputat i recentment condemnat per una acció de denúncia dels conreus transgènics a les terres de ponent, va destacar l'evolució viscuda per gran part de la pagesia catalana que ha passat de tenir una fe cega en els fertilitzants i els pesticides a una nova situació de revaloritzar els coneixements ancestrals, més respectuosos amb el medi natural i que són la millor garantia per a la diversitat biològica. Va destacar el fet que la coexistència d'agricultura ecològica i agricultura transgènica és impossible, ja que la pol·linització dels conreus transgènics acaba pol·luint els conreus ecològics.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid