Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP Badalona: Ni les “Noves Idees” ni el “Canvi” han servit perquè decidís el poble

cup128.06.07 La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona qüestiona el canvi i en definitiva el nou tripartit, cuinat un cop més als despatxos on tornen a guanyar la voluntat popular. Així, a la presència del PSOE se li suma una segona força conservadora, CiU. Si durant aquests quatre anys, l'allunyament de les postures d'esquerra del govern municipal era evident tot i la presència de dues forces autoanomenades “d'esquerra”, ara el perill és més que real amb dues forces de dretes i una Esquerra que surt afeblida de les eleccions amb només 1 regidor.

28/06/2007 03:24 Política
O sigui, per la CUP de Badalona "sense comptar amb la gent, els partits han tornat a fer la seva. Després de quatre anys de tripartit “catalanista i d'esquerres”, ara n'hi ha un de nou. Ni les Noves Idees ni el  Canvi han servit perquè a Badalona decidís el poble. Després de diverses reunions, s'ha optat per la fórmula + Dretes + Càrrecs".
 
I a l'oposició es troba un PP que, com s'ha demostrat, l'únic projecte de ciutat és basat en demagògia i el foment de la xenofòbia per tal d'intentar esgarrapar vots, puntualitza la CUP.

També hi ha ICV-EUiA, que, des d'un principi van apostar per reeditar el govern municipal, però com els socialistes els han deixat fora es justifiquen dient que el PSOE no ha acceptat les reformes que volien fer al govern, unes reformes, que han tingut 8 anys per fer-les, segons la CUP, cosa que demostra que no les pensaven dur a terme tampoc ara. 
 
Per la CUP, ICV-EUiA tampoc no pensava reduir el nombre de càrrecs de confiança, com van prometre. En aquest sentit, tant abans de les eleccions, com després, convençuts que reeditarien el pacte, van oferir càrrecs de confiança a membres de la CUP, "ofertes que, òbviament, no van ser acceptades, perquè nosaltres no venem el nostre projecte i, sobretot, no venem les persones que confien en nosaltres i que participen de la nostra candidatura", remarca la formació independentista.
 
Davant aquest panorama, la CUP de Badalona afirma que "seguirà treballant dia a dia al carrer per mobilitzar la gent i construir una alternativa rupturista d'esquerres, capaç de trencar la política autocomplaent dels partits polítics badalonins i apropar-la als que realment han de ser protagonistes: les persones. Per això, fem una crida a les badalonines i els badalonins a participar amb nosaltres d'aquesta nova Badalona que ja ha començat a donar les seves primeres passes."
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid