Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets amb Antoni Roig i Al - Mayurqa

5.05.07 L'assemblea de Maulets de Mallorca, a través d'un comunicat,  mostra la seva solidaritat i suport envers els atacs mediàtics i institucionals rebuts per Antoni Roig, membre d'Al-Mayurqa. L'organització independentista, "tot i no compartir algunes de les paraules del músic, considera que "un artista amb la seva reconeguda trajectòria té tot el dret a expressar les seves opinions en públic, sense por a rebre la reprovació del plenari de cap ajuntament ni les desqualificacions que ha sofert per part d'alguns polítics".

05/05/2007 11:23 Política
Finalment, en el comunicat, Maulets es reafirma en reclamar que s'acabi d'una vegada "el fet que l'agenda de determinats partits polítics anomenats d'esquerres la marqui la línia editorial d'un diari declaradament espanyolista, que només provoca divisions a la societat mallorquina".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid